Om Kredit 365

Kredit 365 bedriver mikrolånverksamhet i Sverige och drivs av Folkefinans AS Norge Filial Sverige. Folkefinans AS Norge Filial Sverige står under tillsyn av Finansinspektionen och har licens från norska Finansdepartementet att bedriva kredit- och finansverksamhet. Kredit 365 är en av de ledande aktörerna inom snabblån och sms lån. Vår konkurrensfördel består av service, snabbhet och tillgänglighet. Våra generösa öppettider gör det möjligt för kunderna att dagligen kontakta oss med frågor och synpunkter.

Kredit 365 erbjuder smslån på 1000, 2000, 3000, 4000 och 5000 kr till privatpersoner. Vi gör en kreditbedömning på alla ansökningar och analyserar kundens förmåga att betala tillbaka lånet. En betalningsanmärkning behöver därför inte automatiskt betyda avslag som hos flera av våra konkurrenter. Våra grundläggande villkor är att man måste vara folkbokförd i Sverige, har betalningsförmåga och har haft en taxerad inkomst på över 20 000 kr enligt föregående års deklaration.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.