Om Kredit365

Kredit365 bedriver mikrolånverksamhet i Sverige och drivs av Folkefinans AS Norge Filial Sverige. Folkefinans AS Norge Filial Sverige står under tillsyn av Finansinspektionen och har licens från norska Finansdepartementet att bedriva kredit- och finansverksamhet. Kredit365 är en av de ledande aktörerna inom snabblån och sms lån. Vår konkurrensfördel består av service, snabbhet och tillgänglighet. Våra generösa öppettider gör det möjligt för kunderna att dagligen kontakta oss med frågor och synpunkter.

Kredit365 erbjuder lån mellan 1000 och 5000 kronor till privatpersoner. Vi gör en kreditbedömning på alla ansökningar och analyserar kundens förmåga att betala tillbaka lånet. En betalningsanmärkning behöver därför inte automatiskt betyda avslag som hos flera av våra konkurrenter. Våra grundläggande villkor är att man måste vara över 18 år, folkbokförd i Sverige och ha en deklarerad inkomst.

Cookies hjälper oss att leverera våra tjänster. Genom att använda våra tjänster accepterar du vår användning av Cookies.